Unieke duurzame producten voor een gezond binnenklimaat..

 
 

tel: +31 6 11 76 28 29    e-mail: info@casol.nl

 

Kinderdagverblijven en binnenklimaat: CO2 metingen zijn niet de oplossing


Conform overheidsbeleid worden alle Kinderdagverblijven in Nederland door de GGD’s gecontroleerd op o.a. de kwaliteit van het binnenklimaat. Alles lijkt redelijk onder controle, hoewel nog steeds veel KDV’s slecht scoren op de ventilatiecapaciteit en dus hoge CO2 waarden laten zien. Met een juiste ventilatie is dit probleem wel op te lossen.


Maar wie meet de aanwezige gezondheidsschadende stoffen, de VOC’s? Niemand!


Schadelijke gassen


Juist vluchtige organische componenten (VOC’s) -bijvoorbeeld ammoniak door het luiers verschonen- zijn een gevaar voor de gezondheid voor mensen. Kinderen en baby’s zijn hier nog veel gevoeliger voor. Veel VOC’s zijn continu in de lucht. De GGD meet deze schadelijke gassen niet, mede omdat zij niet beschikt over de juiste apparatuur!


Ouders hebben zo nooit de zekerheid dat de luchtkwaliteit  in hun KDV geen gevaar oplevert.


CASOL beschikt wél over de meest geavanceerde meetapparatuur die momenteel verkrijgbaar is: de Canairy van Rasenberg Instruments. Onder meten=weten vindt u alle informatie.


Kortom: het wordt tijd dat Kinderdagverblijven betrouwbaar de luchtkwaliteit  laten meten.


Oplossingen bij klachten door te hoge VOC-waarden


Die biedt CASOL ook. Het Casol systeem kan direct nadat het in de ruimte met het probleem wordt aangebracht, de VOC-waarden met 75 % laten zakken. Dit is bewezen in Duitsland en Zwitserland met testen die door de TUV zijn begeleid. De downloads van de testen vindt u op deze site.


Aanbod:


Gratis meting en product test t.w.v. € 4.000,00!Wij zoeken een KOV/KDV met klachten over de luchtkwaliteit. En bieden een gratis meting aan (waarde € 1.500,-) en natuurlijk de oplossing: gratis wordt in de ruimte waarom het gaat ons CASOL systeem aangebracht. Gevolgd door een na-meting.


Waarom:

wij willen aantonen dat ons product ook in deze sector een oplossing kan bieden. De gegevens van de test zullen we gebruiken voor publiciteitsdoeleinden. Dat is onze enige voorwaarde.


Voordelen voor u:

  1. OpsommingstekenU bent af van een probleem, u krijgt een wand nieuw gestuct. (kleur naar wens).

  2. OpsommingstekenU heeft goed nieuws te vertellen aan ouders en potentiële klanten (en vergeet uw werknemers niet): geen luierlucht/ammoniak in de lucht. 

  3. OpsommingstekenAndere ziekteverwekkende en uiterst gevaarlijke stoffen/gassen als formaldehyde en weekmakers  worden ook aantoonbaar minder.


Interesse?

stuur een e-mail naar

info@casol.nl

of bel: +31 6 11762829